Hvorfor dun ikke er den bedste fyldning til dyner

Der er mange grunde til at vælge en dun alternativ tyngde dyne frem for en, der er fyldt med dun. Mens dun er den mest foretrukne påfyldning, er der andre muligheder. Silkedyner, som er langtidsholdbare og åndbare, er bedre for dem med allergi end dun-alternative. Denne artikel forklarer fordelene ved begge fyldninger.

Dun er den mest foretrukne påfyldning

Hvis du leder efter en dyne, der er lavet nedefra, skal du sørge for at kigge på etiketten. Det er det mest anvendte fyld til tøjdyrstøjslegetøj, så det giver mening at antage, at dun er det bedste materiale at bruge til babys søvn. Denne type fyld har ry for at være allergivenlig, naturligt modstandsdygtig over for støvmider og er også kendt for at være allergivenlig. Det er også den mest åndbare fyldning.

Downfyldningskraften er mængden af fluffy dun. Dynen vil føles varmere, hvis den har en højere fyldkraft. Mængden af dun i en given ounce kaldes fyldkraften. 600 kvadratcentimeter vil blive optaget af en 600-fyld power down dyne. En 700-fyld strømdysedyne vil tage op til 700 kvadratcentimeter.

For folk, der har allergi, fungerer dun-alternative fyldninger bedre

Overvej at bruge dun-alternative fyldninger til dem med allergi i dit sengetøj. Disse fyldninger er syntetiske og ikke ægte ned. De giver den samme loft og overdådige følelse som ægte ned, men de er sikrere for dem med allergi. De indeholder ikke støvmider, hvilket kan være den førende årsag til allergiske reaktioner. Glatte bomuldsskaller gør en dun-alternativ Dyne nem at rengøre. Dynen har tykke rør, der forhindrer fyldet i at slippe ud og baffelboksquiltning for et forbedret udseende.

Fyldninger lavet af dun-alternative materialer er bedre for allergikere, fordi de ikke indeholder animalsk materiale. Disse fyldninger giver en mere luksuriøs fornemmelse end dun og er også billigere. Disse fyldninger kan bruges til at erstatte dun, og de er luksuriøse og mere komfortable. En dun erstatning er et glimrende valg, hvis du har allergi eller er stram på penge.

Linned dynebetræk er holdbare

Der er mange fordele ved linneddynebetræk. De er lette og åndbare. For beskyttelse kan du bruge dækslet alene i varmere måneder. Du kan også fastgøre en dyneindsats i de koldere måneder. Linned dynebetræk kan vaskes let. De blødgør også med hver vask. Du kan forvente, at dine dynebetræk i hør holder i årevis.

Dynebetræk lavet af linned er ekstremt bløde og åndbare. Fordi de er så bløde og åndbare, bruger mange mennesker dem til at dække deres lagner. Fordi de føles køligere, foretrækker mange mennesker dem frem for syntetiske stoffer. De er også billigere end bomuldsdynebetræk, som kan blive beskadiget eller ødelagt. Men linned dynebetræk har nogle ulemper. Disse betræk kan være skrøbelige, så du bør vaske dem omhyggeligt og tørre dem korrekt.

Silkedyner har et åndbart stof.

En silkedynes silkefyld gør det muligt for kropsvarme at bevæge sig igennem. Dette holder dig komfortabel under alle vejrforhold og forhindrer dig i at blive overophedet. Denne type materiale er holdbart og vil vare 10 år eller længere, hvis det tages hånd om ordentligt. Silkedyner er en fantastisk måde at holde varmen på, samtidig med at man undgår irritation af hud og hår. Dette materiale slides ikke hurtigt og holder i mange år.

Silkedyner er allergivenlige og antimikrobielle. Silkes naturlige fibre er modstandsdygtige over for meldug, støvmider og andre mikrober. Det holder ikke på vandet, så det vil ikke være så nødvendigt at rengøre som andre stoffer. Silke holder din seng tør og åndbar, så du ikke behøver at vaske den så ofte. Silke er allergivenlig, modstandsdygtig over for støvmider og forhindrer udviklingsallergierne.

Linneddyner er vandafvisende

Du bør overveje at investere i en hørdyne, hvis du leder efter en ny seng. Linned, der er lavet af hørfibre, er ekstremt åndbart. Fibrene i linned kan spindes til tråd og er meget modstandsdygtige over for fugt. Disse egenskaber gør hørdyner til et godt valg til din seng. Linned, i modsætning til bomuld, er meget lettere og mere behageligt at røre ved.

Leave a Reply

Your email address will not be published.