Disse ting er afgørende for at finde den rigtige bredbåndstjenesteudbyder

Når du vælger en bredbåndsudbyder, skal du tage hensyn til:

Det første er tilgængelighed af bredbånd i dit område – dette kan begrænse dine muligheder. Du kan indtaste dit postnummer hos forskellige bredbåndstjenesteudbydere og se, hvor god tilgængelighed der er nær dig. Hvis du har andre spørgsmål om tilgængelighed, kan du se mere på gobredbaand.dk.

 

Hvad skal du bruge dit bredbånd til?

Hvis alt hvad du ønsker er at tjekke din e-mail og lejlighedsvis gennemse Facebook, behøver du ikke en hurtig service og kan vælge baseret på pris; Hvis du har en familie, der elsker at se Netflix online med forskellige familiemedlemmer, der bruger internettet på samme tid, har du muligvis brug for en hurtigere service. Hvis du bruger bredbånd til arbejde, har du muligvis specifikke tekniske eller service / supportkrav. Hvis dine børn spiller spil online, vil de have den lavest mulige latenstid, så satellitbredbånd ville være en ikke-starter for eksempel, så involver familien i diskussionen. Bestem, om du vil have en ‘lukket’ tjeneste med en defineret downloadgrænse, eller en ubegrænset. Husk at kontrollere, hvilken uploadhastighed en service tilbyder.

 

Bundling og kontaktperioder – Hvad har du brug for?

Mange bredbåndstjenester er samlet med telefonlinjeudlejning, og du kan muligvis kombinere tv-tjenester (f.eks. Sky, Virgin Media og BT) for at spare. En regelændring i 2016 betyder, at priser på leje og bredbånd skal annonceres som et samlet tal, og mens nogle bryder linjelejeomkostningerne, er det ikke alle. Ofte kan de hurtigste pakker have længere 18-måneders kontrakter, så du er nødt til at sikre, at du ikke binder dig selv til en forpligtelse, hvis din lejeaftale kun er i 12 måneder. Derfor er det vigtigt at læse det med småt, og eventuelt kigge nærmere på Mobilt bredbånd 1 GB data ⇒ Sammenlign priser her!.